kartoffelsalat med skyr

 

Kartoffelsalaten har fået et sundt tvist af skyr.

De friske krydderurter giver et frisk pift, der klæder kartoffelsalaten.

 

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
15 min Serveringer:
3 personer

Ingredienser:

800 g kartofler
1 bdt purløg

evt. 1 bdt persille

400 g skyr

1 tsk dijonsennep

elle efter smag

1 spsk mild karry

salt og peber

 

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde.

Hæld vand i gryden til kartoflerne er dækket.

Tilsæt lidt salt.

Bring gryden i kog og kog kartoflerne i cirka 10-15 minutter (afhængig af størrelse).

Kartoflerne skal være møre men stadig faste.

Hæld vandet fra de kogte kartofler og lad dem køle af.

Skyl purløg og persille og lad det dryppe af.

Hak purløg og persille fint.

Bland det sammen med skyr, sennep og karry.

Smag til med salt og peber og evt. mere karry og dijonsennep.

Skær kartoflerne i mundrette stykker og bland dem i dressingen.

tip: servere kartoffelsalaten til alt fra frikadeller, kylling, lam, pølser, grillmad, eller hvad nu du har lyst til.

 

0 kommentarer på “kartoffelsalat med skyrTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *