Køfte- tyrkiske frikadeller

Almindelige frikadeller smager godt, men de her frikadeller smager bedre.

Forberedelses tid:
10  min
Madlavnings tid:
20-30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød eller lammekød
  • 2 finthakket løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 æg
  • 6 spsk rasp
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk friskhakket bredbladet persille
  • salt og peber
  • olie til stegning
Fremgangsmåde

Alle ingredienserne blandes godt i en skål. Brug hænderne til det.

Derefter former man små flade boller på størrelse med små frikadeller og steger dem på middel varme med olie på panden eller i ovnen.

Smør en smurt form. Steg dem cirka 20 minutter i ovnen ved 200 grader.

Tip: Kartoffelsalat eller bulgursalat er god til som tilbehør.

 

0 kommentarer på “Køfte- tyrkiske frikadellerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *