krydderbøffer med tomatsauce

Meget nemt aftensmad.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
35 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 2 spsk persille, finthakkede
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • ½ løg, finthakkede
  • salt og peber
  • olivenolie
  • tomatsauce:
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ løg, finthakkede
  • 1 fed hvidløg, finthakkede
  • salt og peber
  • ½ tsk tørret oregano
  • ½ tsk tørret timian
  • olivenolie
Fremgangsmåde

Bland persille, løg, hvidløg og kød sammen i en skål og krydder med salt og peber.

Form kødet til 4 bøffer.

Steg dem på en pande eller i ovnen ved 200 grader (varm luft) i cirka 25 minutter.

 

tomatsauce:

Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.

Kom tomater og krydderier i gryden.

Kog saucen ved svag varme i 5 minutter.

Smag til med salt og peber.

Blend evt. saucen hvis du vil have en finere konsistens.

 

 

 

Tip: Det er også godt at bruge friske krydderurter.

0 kommentarer på “krydderbøffer med tomatsauceTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *