kylling i fad med porre og bacon

Nem og lækker aftensmad med kylling, porre og bacon.

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

8 skiver bacon (svin eller kalkun)

4 kyllingefileter

4 porre

5 dl mornaysauce

peber

 

Fremgangsmåde

Rul 2 skiver bacon om hver kyllingefilet.

Rens porre og skær dem i skiver.

Kom porre i et ovnfast fad.

Hæld saucen over og læg kyllingefileterne ovenpå.

Krydder med peber.

Bag fadet i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 30-35 minutter.

 

tip: servere fx ris, pasta eller kartofler og en salat

0 kommentarer på “kylling i fad med porre og baconTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *