kylling i karry

Retten her er altid et hidt til aftensmaden, hvis der sidder børn ved bordet.

Her får du en lækker opskrift på kyllinge i karry med peberfrugt.

 

Denne opskrift vil med garanti blive en favorit hos de søde børn.

Forberedelses tid:
8 min
Madlavnings tid:
30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 600 g kyllingebryster
  • 2 løg
  • 1 peberfrugt
  • olie til stegning
  • 2-3 spsk karry efter smag
  • 1 bouillonterning plus 5 dl vand
  • 1 dl mælk
  • 3 spsk hvedemel
Fremgangsmåde

Skær brysterne i tern.

Pil og hak løgene.

Rens peberfrugten og skær den i strimler.

Brun kødet i olie i en gryde.

Tag kødet op af gryden og Læg kødet på en tallerken.

Steg løg og peberfrugt i et par minutter.

Tilsæt karryen og lad det stege et øjeblik.

Put kødet tilbage i gryden og tilsæt bouillon og vand.

Bring det hele i kog og lad saucen koge ved svag varme.

Pisk mel og mælk sammen i en lille skål, og rør blandingen i saucen.

Lad saucen koge i 20 minutter og smag til med salt og karry.

Tip: Du kan evt. bruge de grøntsager du har lyst til, og du kan selvfølgelig droppe grøntsagerne men de giver lidt fylde til retten.

 

0 kommentarer på “kylling i karryTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *