lakserilette

Lakserilette er super lækker som en del af en lækker frokost eller når aftensmaden skal værre let. Lakserilette vil også
passe til julefrokosten eller som forret med ristet rugbrød.
Lav også et par madder til madpakken.

Forberedelses tid:
1 min Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
3 personer

Ingredienser:

200 g røget laks
1/2 dl cremefraiche eller yoghurt uden smag
3 spsk mayonnaise
2 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 dl finthakket purløg og dild
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Mos laksen med en gaffel og rør den sammen med cremefraiche, mayonnaise, citron, purløg og dild.
Smag til med salt,, peber og sennep.
Drys evt. med ekstra purløg.

tip: smager fantastisk på ristet rugbrød eller som fyld i en sandwich.

0 kommentarer på “lakseriletteTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *