lakserulle – forretten der giver alle forretter kamp til stregen

En lakserulle som vi alle kender den.
Fyldet består af flødeost, cremefraiche, purløg og peberfrugt.
Servere Lakserullen som en del af et brunchbord, frokost eller til forret.

 

 

 

 

Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 30 min
Serveringer:
8 personer

 

Ingredienser:
2 pk røget laks
2 dl cremefraiche
1 pk naturel flødeost
3 peberfrugter
2 løg
1 bdt purløg
evt 1 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde
Læg lakseskiverne på et stykke bagepapir. De skal lægges så tæt på hinanden i en firkant.
Rør cremefraiche og smørosten i en skål.
Hak løg og purløg og bland det i cremefraicheblandingen.
Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær toppen af peberfrugterne af og fjern indmaden.
Læg peberfrugterne med hullet nedad på et stykke bagepapir.
Kom peberfrugterne i ovnen i cirka 25 minutter eller til skallen er sort.
Pil skallen af og mos peberfrugterne.
Bland peberfrugtmosen i cremefraicheblandingen.
Fordel blandingen på lakseskiverne.
Rul til en roulade (brug evt. bagepapiret til hjælp
Kom lakserullen i køleskabet og servere den efter 2 timer. Nu er den fast og klar til at skære ud.

 

prøv også lakserilette

 

 

No votes yet.
Please wait...

0 kommentarer på “lakserulle – forretten der giver alle forretter kamp til stregenAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *