mexicansk kylling

 

Nem og lækker mexicansk kylling med ris og en krydderet sovs Og naturligvis masser af cheddarost.

 

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
40 min Serveringer:
4 personer

 

Ingredienser:

1 dåse kidneybønner
2 dl ris
2 dl majs
2 dl salsa
4 dl hønsebouillon
1 tsk chilipulver
1 spsk stødt koriander eller spidskommen
400 g kyllingebryster
100 g revet cheddarost
1 bdt forårsløg

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Hæld væden fra bønnerne og kom dem i et ovnfast fad.
Bland ris, majs, salsa, bouillon, chili og koriander/spidskommen sammen med bønnerne.
Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.
Fordel kødet ovenpå blandingen i fadet. Tryk dem lidt ned i blandingen, så man kun kan se toppen af dem.
Dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen i cirka 35 minutter.
Tag fadet ud af ovnen og fjern sølvpapiret.
Drys revet cheddar over retten.
Sæt fadet tilbage i ovnen og bag i yderligere 5 minutter eller indtil osten er smeltet.
Skyl forårsløgene og skær dem i skiver.

 

tip: serverer mexicansk kylling med gurkamole, eller en salsa. Den kan også bruges som fyld i tortillas.

 

 

0 kommentarer på “mexicansk kyllingTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *