mexicansk vegetarburger

Udskift hakkebøffen  med en saftig grønsagsbøf. Vi er sikre på at du ikke savner noget kød.

her har du opskriften

 

 

 

Forberedelses tid:
15  min
Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

400 g søde kartofler
1 dåse kidneybønner

2 fed hvidløg

1 dl havregryn

2 tsk røget paprika

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

1 tsk salt

friskkværnet peber

burgerboller

1 bagge blandet salat

2 avocadoer

1 glas salsa

 

 

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skrub og halvér de søde kartofler, og læg dem med skindsiden opad på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag dem i 30 minutter til de er helt møre. Lad dem køle lidt af.

Skrab kødet ud af dem med en teske og kom det i en skål.

Smid sskrællet ikke ud men hak det groft og bland det med kartoffelkødet.

Dren bønnerne og hæld dem i skålen med sødekartofler.

Pres hvidløg og bland det sammen med bønnerne.

Tilsæt havregryn, paprika, spidskomen, koriander, salt og peber, og mos det hele sammen til en fars med en ske eller med en kartoffelmoser.

Form farsen til 8 bøffer, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag bøfferne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader , til de er sprøde og faste.

 

Servering:

Lun burgerbollerne. Skyl og tør salaten. Flæk avocadoerne og skær kødet i skiver. Anret det hele på fade sammen med salsa og lad  dine gæster selv samle deres burger.

 

 

 

0 kommentarer på “mexicansk vegetarburgerAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *