nougatbrud

Nougatbrud er noget af det nemmeste og bedste konfekt at lave, og det smager fantastisk. Lækre ristede hasselnødder, blød og sød nougat og mørk chokolade – det er alt, hvad der skal til for at lave denne nemme opskrift. Perfekt som julekonfekt.
Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
30 Serveringer:
9 stk

Ingredienser:

150 g blød nougat
50 g hasselnødder
100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Rist hasselnødder på en bageplade ved 125 grader i cirka 10-15 minutter. Hvis du er i tvivl om hasselnødderne er færdige, kan du smage dig frem.
Gnid hasselnødderne fri fra skallen ved at tage en håndfuld ad gangen og nulre dem mellem hænderne. Der sker ikke noget, hvis der fortsat er skaller.
Kom nougat i en skål og varm det i 10 sekunder i mikroovnen.
Bland nougat med hasselnødderne og bred blandingen ud på et stykke bagepapir.
Du kan forme en firkant.
Stil nougat på køl i 30 minutter. Nougaten skal være fast.
Smelt chokoladen.
Tag nougaten ud ad køleskabet, skær det i små trekanter i den størrelse du ønsker og betræk hvert stykke med chokolade.
Kom de lækre sager på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne.
Tip: lav evt. din egen hjemmelavet nougat dagen før. Her er opskriften på hjemmelavet nougat: http://madsynet.dk/hjemmelavet-nougat/

0 kommentarer på “nougatbrudTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *