nudelret med oksekød og kokosmælk

 

Fantastisk god ret med nudler, oksekød, grønsager og kokosmælk, som gør retten dejlig cremet. Nuddelretten er meget nem at lave, fordi alt bliver tilberedt i den samme wok eller gryde.

 

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 spsk olie
500 g hakket oksekød

3 fed hvidløg

1 bdt forårsløg

3 gulerødder

2 peberfrugter

2 1/2 spsk karrypasta

1 dåse kokosmælk

9 dl vand plus 2 terninger oksebouillon

½ tsk sukker

1 1/2 tsk soja

saft af 1 limefrugt

peber

250 g æg eller fuldkornsnudler

tilbehør: forårsløg, limefrugt og koriander

Fremgangsmåde

Pil hvidløg og hak det fint.

Skyl forårsløg og hak det fint.

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.

Peberfrugterne skal skæres i strimler.

Varm olien op i en wok eller i en gryde og brun oksekødet.

Tilsæt karrypasta og grønsagerne og lad det stege med i 3-4 minutter.

Tilsæt kokosmælk, oksebouillon, sukker, soja og limesaft, og kog blandingen op.

Smag til med salt og peber.

Kom nudlerne i gryden og kog dem i 5-8 minutter til til de er helt møre.

Rør rundt i gryden et par gange undervejs så nudlerne hele tiden er dækket af sovs.

Servere nuddelretten med forårsløg, limefrugt og frisk koriander

 

0 kommentarer på “nudelret med oksekød og kokosmælkTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *