olivenboller

Lækre boller som kan nydes om morgenen, til suppen osv.
Bollerne er inspirerede af støvlelandet.

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
15 min

Serveringer:
8 boller

Ingredienser:

50 g gær
2½ dl lunkent vand
½ dl olivenolie
50 g oliven uden sten
8-9 dl hvedemel
salt, rosmarin og oregano

Fremgangsmåde

Rør gæren i det lunkne vand.
Tilsæt olie, oliven og mel.
Ælt dejen.

Kom evt. lidt olivenolie på hænderne. Dejen skal være lidt klistret.
Lad dejen hæve i 35 minutter.
Læg dejen på et meldrysset bor og  ælt godt igennem.
Form dejen til boller.
Læg bollerne på en bradepande beklædt med bagepapir.
Lav nogen små huller med fingrene i bollerne.
Pensl bollerne med olie og drys med salt og krydderier.
Lad bollerne yderligere hæve i 15 minutter.
Bag bollerne ved 225 grader i cirka 15 minutter.

0 kommentarer på “olivenbollerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *