opskrift på den bedste risalamande

som en god afslutning på julemiddagen.

Forberedelses tid:
1 min
Madlavnings tid:
60 min
Serveringer:
6 personer
Ingredienser

  • 2 dl grødris
  • 1 l sødmælk
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 50 g sukker
Fremgangsmåde

kog mælken og risen i en gryde op under omrøring.

skru derefter ned for varmen til det næstlaveste blus, og læg et låg på gryden.

kom sukker og vaniljesukker i gryden, rør rundt lad risengrøden simre 40-50 minutter under jævnlig omrøring.

når risegrøden er færdig røres de smuttede mandler heri.

kom risengrøden i køleskabet.

når risalamanden er kølet af pisker du fløden til flødeskum og vend det i grøden.

 

Tip: smager vidunderligt dagen efter

0 kommentarer på “opskrift på den bedste risalamandeTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *