ovnstegte frikadeller med grov rodmos

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


ovnstegte frikadeller og en rodmos er en nem, hurtig og velsmagene ret med masser af smag.

Forberedelsestid: 50 min
Madlavningstid: 40 min
Serveringer: 4 pers

Ingredienser

en portion krydderet en portion krydderet dellerdeller

Grov rodmos:
400 g kartofler i tern
700 g blandede rodfrugter f.x 2 rødbeder, 3 gulerødder og 2 pastinakker i tern
25 g smør
½ dl mælk
Smag til med salt peber og muskatnød
Pynt retten med frisk purløg eller persille

Fremgangsmåde

Lav frikadellefarsen og steg dem som du ønsker.
Kog rodfrugterne i usaltet vand i cirka 20 minutter eller til de er møre.
Hæld vandet fra grønsagerne og damp dem tørre i gryden.
Mos grønsagerne groft fx med en håndmixer.
Rør smør og mælk i til mosen har en jævn men grov konsistens.
Smag mosen med salt, peber og muskatnød
Pynt med friskhakket persille og purløg







Ingredienser


0 kommentarer på “ovnstegte frikadeller med grov rodmosAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *