pebernødder

Ingen jul uden pebernødder.

Forberedelses tid:
20  min
Madlavnings tid:
10 min
Serveringer:
100 stk
Ingredienser

  • 125 g sukker
  • 210 g blødt smør
  • 1/2 tsk fintrevet ingefær
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk peber
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • ½ l piskefløde
  • cirka 300 – 400 g hvedemel
Fremgangsmåde

Pisk smør og sukker godt sammen og efterfølgende pisker du fløden heri.

De tørre ingredienser røres sammen i en skål og rør den tørre blanding i den våde.

Ælt dejen lidt til du har en fast dej.

Tril dejen ud i lange pølser og skær pebernødderne ud i passende stykker.

Pebernødderne trilles til runde kugler og sættes tæt på en bageplade med bagepapir.

De bages ved 200 g i cirka 8-10 min.

Tip: er fryseegnet.

0 kommentarer på “pebernødderTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *