pestosnegle fra bunden

De egner sig som tilbehør til supper og retter med kød.

Tag dem også med i madpakken eller spis dem som et mellemmåltid.

 

Forberedelses tid:
1 time og 30  min (hævetiden er beregnet med)
Madlavnings tid:
12 min Serveringer:
25 stk

Ingredienser:

15 g gær

3 dl lunken vand

2 tsk salt

2 spsk olivenolie

400 g hvedemel eller pizzamel

1 glas grøn pesto

muffinsforme

Fremgangsmåde

Opløs gæren i vandet.

Tilsæt salt og olie.

Hæld melet i.

Kom dejen på køkkenbordet, ælt dejen godt igennem og Lad dejen hæve i 1 time.

Ælt dejen let sammen og rul den ud med en kagerulle på et meldrysset bord eller prøv at trykke dejen flad med hænderne.

Smør et tyndt lag pesto ud over dejen og rul den sammen til en roulade på den lange led.

Skær dejen i cirka 30 skiver og læg skiverne i muffinsforme.

Lad dem efterhæve i 15 minutter.

Bag pestosneglene ved 200 grader i cirka 12 minutter.

Lad dem blive kolde på en rist.

 

TIP: Smør i stedet dejen med rød pesto eller tapenade eller bare olivenolie og et drys salt. Pestosneglene er fryseegnet.

 

0 kommentarer på “pestosnegle fra bundenTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *