rabarberkage med smuldredej

En rigtig forårs/sommerkage, der både kan serveres til kaffe og te eller som dessert. Servere evt. flødeskum til.

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
30 min
Serveringer:
4-6 personer
Ingredienser

  • 500 g rensede rabarber
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 100 g sukker
  • 1 spsk kartoffelmel

smuldredej:

175 g hvedemel

100 g smør eller margarine

3 spsk sukker

evt. flødeskum

Fremgangsmåde

Skær rabarberne i ca. 3 cm lange stykker og fordel dem i bunden af et ovnfast fad.

Bland vaniljesukker med sukker og kartoffelmel og drys blandingen over rabarberne.

Skær smørret i små tern og bland smørret med mel og sukker til en smuldredej, som du så fordeler i et jævnt lag over rabarberne.

Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader (varmluft 180 grader) i ca. 30 minutter og server den lun med iskoldt flødeskum til.

 

 

 

0 kommentarer på “rabarberkage med smuldredejTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *