rosmarinstegt kyllingebryst

Vi elsker et dejligt krydderet kyllingebryst. Salt og peber kan også være lækkert, men prøv at krydder brysterne evt. med rosmarin. Rosmarin giver brysterne en dejlig krydderet frisk smag.

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
30 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

4 kyllingefileter
saften af 1 citron
2 fed hvidløg
3 kviste rosmarin
4 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen på 200 grader.
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad.
Pres citronsaften over brysterne.
Pil hvidløg og skær dem i skiver.
Hak rosmarin og drys sammen med hvidløg.
Dryp med olie.
Krydder med salt og peber.
Steg kyllingefileterne i ovnen i cirka 25 minutter.

tip: lav en lækker bulgursalat til.

0 kommentarer på “rosmarinstegt kyllingebrystTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *