salsakylling

 

Kan du ikke modstå smagen af kylling og nachos med smeltet ost hvem kan det?

Vi fik den geniale ide at kompinere begge ting i samme fad. Kyllingen får masser af smag fra salsaen og de knuste nachos gør at kødet bliver dejligt sprødt.

Servere ris til og måske også en grøn salat

 

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
5 personer

Ingredienser:

 

1 kg kyllingebryster
2 glas salsa

½ l madlavningsfløde

1 pose nachos

revet ost

 

 

Fremgangsmåde

 

Skær kyllingebrysterne efter behag og steg dem på en pande eller i en gryde i olie.

Hæld salsa og fløde over og skru helt op for blusset. Lad det koge i et minut.

Kom det hele i et ovnfast fad og knus nachos henover.

Til sidst kommer du et lag revet ost.

Bag i 20 minutter ved 180 grader .

 

0 kommentarer på “salsakyllingTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *