sprøde gulerodschips

Er du glad for snacks så prøv denne sunde variant.

Er du også imod madspild, så er denne opskrift på sprøde gulerodschips lige noget for dig.

Du skal blot bruge 3 ingredienser for at lave gulerodschips. Du skal være opmærksom på at du skal bruge gulerodsskrællerne. Dem som du alligevel havde tænkt dig at smide ud.

Chipsne er lækre som snack til en film men kan også serveres som en del af et måltid.

Forberedelses tid:
10 min Madlavnings tid:
50 mi Serveringer:

en lille skål

Ingredienser:

200 g gulerodsskræller
2 spsk rapsolie
groft salt

Fremgangsmåde

Bland gulerodskrællerne, salt og olie.
Fordel skrællerne på en bageplade beklædt med bagepapir og kom dem i ovnen ved 125 grader i cirka 50 minutter.
Husk at vende skrællerne undervejs, så de bagt jævnt over det hele.
Når de er bagt skal du lægge chipsne på et stykke køkkenrulle.

Drys evt. med ekstra salt.

tip: Opbevar de sprøde gulerodschips i en lufttæt beholder.

0 kommentarer på “sprøde gulerodschipsTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *