squashlasagne med oksekød og selleri

Lige i øjeblikket forsøger vi at undgå pasta, fordi vi trænger til noget sundt. Vi fik denne ide at erstatte pastapladerne med grønsager.

Resultatet blev rigtig godt, så det er ikke sidste gang vi laver denne lasagne.

Forberedelses tid:
20 min
Madlavnings tid:
1 time
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 400-500 g hakket oksekød
  • 2 mellemstore squash
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 1-2 chilifrugt efter smag
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomat puré
  • 1 spsk oregano
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Rens grønsagerne.

Hak løg, hvidløg og chili fint.

Skærselleri i tern og riv gulerødder groft.

Sautere løg, hvidløg, chili bladselleri og gulerødder i 4-5 min.

Tilsæt herefter kødet og lad det stege et øjeblik.

Herefter tilsætter du oregano, tomatpuré og hakket tomat.

Lad saucen simre i 15 minutter under låg med jævn omrøring.

Smag saucen med salt og peber.

Skær squash i skiver.

Kom lidt af kødsaucen i etovnfast fad og kom et lag squash og sådan fortsætter du indtil du ikke har mere kødsauce/grønsager. slut med et lag revet ost.

Bag lasagnen ved 200 grader i cirka 20-30 minutter. Eller indtil osten er gylden

Tip: en grøn salat egner sig godt til denne ret.

0 kommentarer på “squashlasagne med oksekød og selleriTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *