suppe med porre og gulerødder

Suppen har en dejlig cremet konsistens. Og suppen er perfekt til de kolde dage.

Erstat evt. gulerøøderke med kartofler.

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
20 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 2 porre
  • 5 gulerødder
  • 1 løg
  • 1 tsk karry
  • 1 l vand plus 2 bouillonterninger
  • 200 g naturel flødeost
Fremgangsmåde

Pil og hak løget fint.

Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

Skær porrerne i tynde skiver.

Steg grønserne i 2-3 minutter ved middel varme.

Tilsæt karry og steg videre i 1 minut.

Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.

Lad den småsimre i 5-10 minutter.

Rør flødeosten i suppen så den bliver cremet og rør lidt i suppen.

Kog suppen godt igennem og smag til med salt peber og citron.

 

 

0 kommentarer på “suppe med porre og gulerødderTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *