svensk pølseret – en familieklassiker

Det var mange år siden at vi sidst havde spist svensk pølseret.

For leden dag søgte vi på nettet og så faldt vi over retten.

Alle børn er vilde med retten også voksne.

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

2 små løg
olie til stegning

10 pølser

2-3 tsk sød paprika

140 g tomatpuré

3 dl mælk

salt og peber

1 dl fløde

600-700 g kartofler skåret i skiver

pynt med friskklippet purløg

 

Fremgangsmåde

Sautere løg og hvidløg.

Skær pølserne i små skiver og lad dem svitse med et kort øjeblik.

Tilsæt paprika og rør rundt i gryden.

Skru ned for varmen og tilsæt de skivede kartofler, mælk, tomatpuré, salt og peber.
Bland det hele godt sammen og lad retten simre i  15 min.

Tilsæt så fløde og mælk  og lad retten simre i cirka 15 nin.

Pynt med fintklippet purløg.

0 kommentarer på “svensk pølseret – en familieklassikerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *