tandoorikylling

En bagel med tandoorikylling, hvor mange gange har du bestilt det i den nærmeste bagel butik.

Lav det selv i en bagel eller i pitabrød, det kan bedre betale sig rent økonomisk og smagen er den samme som den du køber. Du kan også servere Tandoorikylling til hovedret sammen med en lækker Raita, som er det indiske svar på tzatziki. Find opskriften på Raita her:  http://madsynet.dk/raita/

 

Forberedelses tid:
12 timer
Madlavnings tid:
40  min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 500 g kyllingebryster
  • saften af ½ citron
  • 2 spsk tandoorikrydderi
  • evt. 1 tsk ingefær stødt eller revet
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk garam masala
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 dl yoghurt naturel eller græsk yoghurt
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Bland det hele i en skål og kom tandoori kyllingen i køleskabet og lad det evt. trække natten over.

Steg i ovnen ved 200 grader i cirka 40 minutter.

 

 

 

0 kommentarer på “tandoorikyllingTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *