tarteletter med avocado og rucola

Vi kender alle sammen tarteletter med høns i asparges, men har I tænkt den tanke, at man kan komme andet fyld i tarteletterne?

De her lækre tarteletter kan serveres til en let forret eller til et tapas-bord.

 

 

Forberedelses tid:
1 min
Madlavnings tid:
5 min Serveringer:
2 personer

Ingredienser:

½ rødlg løg

1 avocado

100 g feta

1 tomat

en lille håndfuld rucola

2 spsk solsikkeolie

2 spsk balsamico

1 spsk citronsaft

 

Fremgangsmåde

Rødløg hakkes fint, tomaten udkernes og skæres i tern.

Løg og tomat overhældes med balsamico.

Avocadoen skrælles og blendes med citronsaften  samt olien.

Feta, løg og tomat vendes i avocadocremen sammen med rucola.

Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad.D

De kan også varmes på brødrister.

 

0 kommentarer på “tarteletter med avocado og rucolaTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *