Tzatziki – græsk/tyrkisk dip

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Tzatziki er en skøn græsk/tyrkisk specialitet som smager fantastisk til b.l.a. almindelige frikadeller, græske frikadeller, hakkebøffer og gryderetter. Den kan nærmest bruges til alt.
Du kan også serverer Tzatzikien alene som forret.


Forberedelses tid: 10 min
 Madlavnings tid: 5 min  Serveringer: 4 personer
Ingredienser

 

  • ½ l græsk yoghurt
  • 1  agurk
  • 1 tsk salt
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk god olivenolie

 

Fremgangsmåde


Kom youghurten i en skål.
Skræl agurken og riv den groft og kom det revede agurk i skålen.
Tilsæt de øvrige ingredienser i skålen og rør godt.


Tip
: smag til med salt, peber, hvidløg og citronsaft.

Servere tzatziki til disse lækre frikadeller

0 kommentarer på “Tzatziki – græsk/tyrkisk dipAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *