vegetarisk gryderet ala marokko

Tag din smagsløg en tur til Marokko.

 

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

1 dåse hakkede tomater med hvidløg
1 åeberfrugt skåret i tern

2 gulerødder i små tern

2 løg, finthakket

1 pastinak i små tern

lidt olie til stegning

1 spsk karry

1 tsk gurkemeje

½ tsk stødt nelliker

2 dl vand plus 1 terning bouillon

10 tørrede abrikoser skåret i små tern

1 dl rosiner

salt, friskkværnet peber

lidt persille, finthakket

lidt mynte, finthakket

50 g mandlr tørristede og hakket

tilbehør: couscous

 

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde.

Kom karryen og brænd den af i 1-2 minutter under omrøring.

Tilsæt alle grønsagerne og steg dem i 2 minutter.

Tilsæt krydderier sammen med tomater, abrikoser, rosiner, bouillon salt og peber.

Skru ned, læg låg på og lad det simre i cirka 25 minutter eller til grønsagerne er tilpas møre.

Hvis retten bliver for tør så tilsæt lidt mere vand.

Smag retten til med krydderier.

Servere hakket persille, myntej og mandler og gerne couscous.

 

0 kommentarer på “vegetarisk gryderet ala marokkoTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *