vegetarsandwich

billig frokost/aftensmad.

Hvis du køber en sandwich i byen, så skal du mindst af med 40 kroner, og det kan blive dyrt i længden. Så hvorfor ikke lave din egen sandwich? det er både billigere, og du behøver ikke at gå på  kompromis med smagen.

 

Du kan komme alverdens fyld i, men vi har valdt den simple udgave.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
30 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 2 lange fuldkornsbaguette
  • 2 mozzarella, presset for væde og skåret i skiver
  • 4 peberfrugter skåret i kvarte
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 50 g soltørret tomater
  • 200 g flødeost naturel
  • 1 spsk pesto
  • salt og peber
Fremgangsmåde

Læg de udkernede peberfrugter på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i en 200 grader varm ovn og bag dem til skindet bliver helt sort, cirka ½ times tid. Tag dem ud og læg dem på en dyb tallerken, dæk med plastfilm eller stanniol og lad dem stå til de er næsten kolde.

Pil skindet af.

Skær baguetterne på langs.

Rør flødeost med pesto, salt og peber og smag til.

Smør det på top og bund af brødet, der lægges sammen med mozzarella, peberfrugter, basilikumblade og soltørrede tomater.

del brødene så der er 4 dele.

0 kommentarer på “vegetarsandwichTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *