verdens nemmeste opskrift på spaghetti med kødboller

Du skal kun bruge 1 gryde og 20 minutter til at lave den nemmeste omgang spaghetti med kødboller.

 

Spaghetti med kødboller er en ret, som alle har et forhold til og derfor skal man ikke lave meget om på retten. Men vi har alligevel forsøgt ved, at vi har kommet alle ingredienserne i en gryde.

 

Elsker du simpel og god madlavning? Ja så tror vi, at du har fundet din favoritopskrift.

Forberedelses tid:
1 min
Madlavnings tid:
20 min
Serveringer:
4 personer
Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 squash
  • 300  g små tomater
  • 350 g pasta eller spaghetti
  • 2 stilke frisk basilikum
  • 6 soltørrede tomater
  • 1 tsk tørret chiliflager
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 7 dl vand

kødboller:

500 g hakket kød

1 tsk salt og peber

1 æg

1 spsk dijonsennep (kan undlades)

1 spsk tomatpuré

1 tsk tørret oregano

derudover:

50 g parmesan

 

 

 

Fremgangsmåde

Rør ingredienserne til farsen, form til små kødboller og stil dem til side.
Pil løget og skær det i både.
Pil og hak hvidløg.
Skær squashen i skiver.
Halvere tomaterne.
Læg ingredienserne i en gryde og Læg pastaen øverst sammen med basilikumstilke og soltørrede tomater.
Drys med chiliflager og salt.
Dryp med olivenolie.
Hæld vand i gryden og bring gryden i kog.
Lad den koge i cirka 15 minutter.
Rør i retten et par gange i løbet af kogetiden.

 

Riv parmesan groft ved servering.

 

0 kommentarer på “verdens nemmeste opskrift på spaghetti med kødbollerTilføj din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *