Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

blomkålsboller – sunde og luftige blomkålsboller


blomkålsboller – sunde boller med blomkål

Skønne boller der kan spises både morgen og aften.

Forberedelsestid: 10 min plus hævetid
Madlavningstid: 10 min
Serveringer: 10 boller

Ingredienser

270 g revet blomkål
4 dl vand
25 g gær
2 spsk olie
1 tsk salt
2 spsk honning
125 g grahamsmel
cirka 350 g hvedemel
½ dl græskarkerner eller solsikkekerner

Fremgangsmåde

Hak blomkålen i en minihakker eller i en blender.
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt blomkål, olie, salt, honning og grahamsmel.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem. Dejen skal være en anelse klistret.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Form dejen til 10 boller, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med kerner.
Lad bollerne efterhæve i 30 minutter under et fugtigt viskestykke.
Bag bollerne ved 200 grader i cirka 10 minutter.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *