blomkålsboller – sunde boller med blomkål
Skønne boller der kan spises både morgen og aften.
Forberedelsestid: 10 min plus hævetid
Madlavningstid: 10 min
Serveringer: 10 boller
Ingredienser
270 g revet blomkål
4 dl vand
25 g gær
2 spsk olie
1 tsk salt
2 spsk honning
125 g grahamsmel
cirka 350 g hvedemel
½ dl græskarkerner eller solsikkekerner
Fremgangsmåde
Hak blomkålen i en minihakker eller i en blender.
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt blomkål, olie, salt, honning og grahamsmel.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem. Dejen skal være en anelse klistret.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Form dejen til 10 boller, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med kerner.
Lad bollerne efterhæve i 30 minutter under et fugtigt viskestykke.
Bag bollerne ved 200 grader i cirka 10 minutter.
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

