Virkelige gode æggemuffins med pølser, ost, tomater og purløg.
De er velegnet til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad.
Som bonusinfo: lav en stor portion og frys de æggemuffins som du ikke får spist.
Forberedelsestid: 5 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer:
12 personer
Ingredienser:
8 æg
200 g hytteost eller revet mozzarella
200 g cherrytomater
1 bdt purløg
salt og peber
evt. lidt olie til at smørre muffinsformene
Fremgangsmåde
Slå æggene ud i et glas og dernæst hælder du det i en skål. på den måde kan du holde bedre øje med at der ikke kommer æggeskaller i din æggemuffins.
Pisk æggene med en gaffel og tilsæt osten.
Skær pølserne i skiver.
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
Bland pølser, tomater og purløg i æggemassen og krydr med salt og peber.
Smør muffinsformene lidt olie og fordel fyldet i dem.
Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter (afhængig af ovnen)
relaterede artikler:

