æggemuffins med pølser og tomater

No votes yet.
Please wait...

Virkelige gode æggemuffins med pølser, ost, tomater og purløg.

De er velegnet til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad.

Som bonusinfo: lav en stor portion og frys de æggemuffins som du ikke får spist.

 

 

Forberedelsestid: 5 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer:
12 personer
Ingredienser:
8 æg
200 g hytteost eller revet mozzarella
200 g cherrytomater
1 bdt purløg
salt og peber

evt. lidt olie til at smørre muffinsformene
Fremgangsmåde

Slå æggene ud i et glas og dernæst hælder du det i en skål. på  den måde kan du holde bedre øje med at der ikke kommer æggeskaller i din æggemuffins.
Pisk æggene med en gaffel og tilsæt osten.
Skær pølserne i skiver.
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
Bland pølser, tomater og purløg i æggemassen og krydr med salt og peber.
Smør muffinsformene lidt olie og fordel fyldet i dem.
Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter (afhængig af ovnen)

 

 

 
 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *