Asiatisk inspireret gryderet med kylling, karry og en kokos/flødesovs

No votes yet.
Please wait...

Asiatisk inspireret gryderet med kylling, karry og en kokos/flødesovs

Asiatisk gryderet med kylling og en vanvittig god sovs. Retten er perfekt til travle dage, da det kun tager 15 minutter at tilberede retten.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Køkken: asiatisk
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk olie til stegning
  • 3 spsk karrypasta
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 bouillonterning
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 dl fløde
  • lidt revet ingefær
  • lidt revet limeskal
  • 500 g kyllinge inderfileter
  • lidt soja
  • lidt fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • lidt limesaft

Sådan gør du

  • Svits karrypasta og hvidløg i olien. Svits det i et par minutter og tilsæt kokosmælken og fløden.
  • Kom lidt revet ingefær og limeskal i retten.
  • Kom kyllinge inderfileterne i saucen og hæld lidt soja, fiskesauce, sukker og limesaft i gryden.
  • Lad grydenretten simre i 15 minutter. Smag til og justere evt. med lidt maizena.
  • Servere med nudler og lidt hakket forårsløg.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften