Asiatisk inspireret gryderet med kylling, karry og en kokos/flødesovs
Asiatisk gryderet med kylling og en vanvittig god sovs. Retten er perfekt til travle dage, da det kun tager 15 minutter at tilberede retten.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 spsk olie til stegning
- 3 spsk karrypasta
- 2 fed hvidløg presset
- 1 bouillonterning
- 1 ds kokosmælk
- 1 dl fløde
- lidt revet ingefær
- lidt revet limeskal
- 500 g kyllinge inderfileter
- lidt soja
- lidt fiskesauce
- 1 spsk sukker
- lidt limesaft
Sådan gør du
- Svits karrypasta og hvidløg i olien. Svits det i et par minutter og tilsæt kokosmælken og fløden.
- Kom lidt revet ingefær og limeskal i retten.
- Kom kyllinge inderfileterne i saucen og hæld lidt soja, fiskesauce, sukker og limesaft i gryden.
- Lad grydenretten simre i 15 minutter. Smag til og justere evt. med lidt maizena.
- Servere med nudler og lidt hakket forårsløg.
relaterede artikler:
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift
Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe
Pastaret med oksekød, grøntsager og en tomat/flødesovs

