Vi er begejstrede over at denne salat indeholder få ingredienser, og når vi laver salater, så er der en form for hjemmelavet dressing eller vinaigrette til, men salaten er så cremet, at den kun behøver limesaft.
Avocadosalaten har vi spist som tilbehør til tacos eller til en langtidsstegt steg.
Salaten passer til en del retter men især retter fra Mexico.
Forberedelses tid:
5 min
Madlavnings tid:
2 min Serveringer:
2 personer
Ingredienser:
2 modne avocadoer
1 dåse majs
10 cherrytomater
saften af 1 lime
bredbladet persille eller koriander
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær avocadoen i tern og tomaterne i både.
Tilsæt limesaften og majs.
Bland det hele sammen og drys med salt og friskkværnet peber.
Pynt med persille eller koriander.
Tip: Kom evt lidt sprødstegt bacon i avocadosalaten.
relaterede artikler:

