Bagt blomkål i ovn

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Bagt blomkål i ovn

Bagt blomkål er super nem at lave, og når du bager blomkålen i ovnen får kålen en mere sødlig og karamelliseret smag. Selv børn vil elske bagt blomkål og alle som ikke bryder sig om blomkål.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid27 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • olivenolie
  • salt
  • 1 håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

  • Fjern bladene fra blomkålen og del den i midten.
  • Skær den nederste stok fra og skær blomkålen i skiver.
  • Læg blomkålskiverne på en bageplade med bagepapir.
  • Hak persillen fint.
  • Dryp blomkålskiverne med olivenolie og drys med salt.
  • Drys det hakkede persille over blomkålskiverne.
  • Bag blomkålen i en forvarmet ovn på varmluft ved 200 grader i cirka 15 minutter.

Noter

Servere bagt  blomkål sammen med disse 
ovnstegte frikadeller med grov rodmos
Du kan også bage en hel blomkål. Pil bladene af blomkålen og skyl den under den
kolde hane. Ryst vandet af.
Læg blomkålen i et ovnfast fad og dryp den med lidt olivenolie.
Krydr med salt og bag den i en forvarmet ovn ved 180 rader varmluft i cirka 40 minutter.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *