Bagt blomkål i ovn
Bagt blomkål er super nem at lave, og når du bager blomkålen i ovnen får kålen en mere sødlig og karamelliseret smag. Selv børn vil elske bagt blomkål og alle som ikke bryder sig om blomkål.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 blomkål
- olivenolie
- salt
- 1 håndfuld bredbladet persille
Sådan gør du
- Fjern bladene fra blomkålen og del den i midten.
- Skær den nederste stok fra og skær blomkålen i skiver.
- Læg blomkålskiverne på en bageplade med bagepapir.
- Hak persillen fint.
- Dryp blomkålskiverne med olivenolie og drys med salt.
- Drys det hakkede persille over blomkålskiverne.
- Bag blomkålen i en forvarmet ovn på varmluft ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Noter
Servere bagt blomkål sammen med disse
ovnstegte frikadeller med grov rodmos
Du kan også bage en hel blomkål. Pil bladene af blomkålen og skyl den under den
kolde hane. Ryst vandet af.
Læg blomkålen i et ovnfast fad og dryp den med lidt olivenolie. Krydr med salt og bag den i en forvarmet ovn ved 180 rader varmluft i cirka 40 minutter.
kolde hane. Ryst vandet af.
Læg blomkålen i et ovnfast fad og dryp den med lidt olivenolie. Krydr med salt og bag den i en forvarmet ovn ved 180 rader varmluft i cirka 40 minutter.
relaterede artikler:
Sprødstegt bacon på et miinut - bacon i mikroovnen
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn
Sådan damper du dine gulerødder
Karrysalat med æble - oplagt valg til påskemiddagen
Timiankartofler - kartofler bagt i ovn med timian
Kisir - tyrkisk bulgursalat
Kartoffelbåde med hvidløg og timian
Sunde og sprøde æblechips

