Bagt kylling med rodfrugter og pasta

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.



Virkelig nem og lækker ovnret med kylling og rodfrugter.
Retten er meget nem at tilberede og marineret kylling smager skønt med de limemarineret rodfrugter.

Forberedelsestid: 15 min

Serveringer: 4 pers

Ingredienser

Marinade:
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
2 spsk honning
1 tsk røget paprika
lidt chilipulver
500 g kyllingebryst
Rodfrugter:
1 rødbede
1 persillerod eller pastinak
2 gulerødder
1 peberfrugt
2 små rødløg
15 cherrytomater
saft fra 2 limefrugter
olivenolie
salt og Peber
1 bdt frisk basilikum
400 g spaghetti eller pasta


Fremgangsmåde

Marinere kødet i en time gerne natten over.
Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde skiver.
Skær peberfrugten og skær den i strimler.
Kom rodfrugterne i en frysepose og tilsæt limesaft, salt, peber og olivenolie i posen med rodfrugter.
Kom ligeledes hele tomater i posen.
Bag rodfrugterne ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem bage med i 25 minutter.

Kog pastaen al dente og pynt retten med frisk basilikum.





Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *