Virkelig nem og lækker ovnret med kylling og rodfrugter.
Retten er meget nem at tilberede og marineret kylling smager skønt med de limemarineret rodfrugter.
Forberedelsestid: 15 min
Serveringer: 4 pers
Ingredienser
Marinade:
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
2 spsk honning
1 tsk røget paprika
lidt chilipulver
500 g kyllingebryst
Rodfrugter:
1 rødbede
1 persillerod eller pastinak
2 gulerødder
1 peberfrugt
2 små rødløg
15 cherrytomater
saft fra 2 limefrugter
olivenolie
salt og Peber
1 bdt frisk basilikum
400 g spaghetti eller pasta
Fremgangsmåde
Marinere kødet i en time gerne natten over.
Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde skiver.
Skær peberfrugten og skær den i strimler.
Kom rodfrugterne i en frysepose og tilsæt limesaft, salt, peber og olivenolie i posen med rodfrugter.
Kom ligeledes hele tomater i posen.
Bag rodfrugterne ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem bage med i 25 minutter.
Kog pastaen al dente og pynt retten med frisk basilikum.
relaterede artikler:

