bananbrød med chokolade og et strejf af kanel

No votes yet.
Please wait...

Vi har tidligere lagt en opskrift på bananbrød på siden. Vi blev så glade for opskriften, at vi tænkte at vi vil bage bananbrød igen, men denne her gang i en opgraderet udgave. Vi har tilføjet chokolade og et strejf af kanel.

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
cirka 1 time
Serveringer:
1 brødform
Ingredienser

  • 130 g smør
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 50 g mørk chokolade
  • 2-3 bananer
  • 250 g hvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst.

Tilsæt æggene et ad gangen og fortsæt med at piske.

Hak chokoladen groft og hæld det i dejen.

Mos bananerne og kom dem i dejen sammen med mel, bagepulver og kanel.

Pisk til du har en fast dej.

Hæld dejen i en smurt brødform .

Bag brødet i en time i ovnen.

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *