Har du et par modne bananer i overskud, som du ved, at du ikke når at få dem spist så forvandle dem til et bananbrød. Bananbrød er den amerikanske svar på banankage.
Forberedelses tid:
. 20 min |
Madlavnings tid: 50 min |
Serveringer: et brød |
Ingredienser
45 g smør 2-3 bananer 1 æg
|
Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret i mikroovnen.. Mos bananerne med en gaffel. Bland bananerne og det smeltede smør sammen. Pisk æg og sukker og vaniljesukker sammen. Sigt mel, bagepulver og salt i æggeblandingen og rør godt. Bland bananblandingen i dejen og rør godt. Hæld dejen i en smurt brødform eller i en brødform beklædt med bagepapir. Bag bananbrødet i cirka 60 minutter. |
Se hvordan du laver bananbrød her:
Tip: bananbrødet kan serveres som den er, men du kan også komme lidt smør på.
Kagen Er fryseegnet.
:
..
relaterede artikler:

