Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Bananbrød – en banankage bagt i en form

Har du et par modne bananer i overskud, som du ved, at du ikke når at få dem spist så forvandle dem til et bananbrød. Bananbrød er den amerikanske svar på banankage.

Forberedelses tid:

 

. 20 min

Madlavnings tid:
50 min
Serveringer:
et brød
Ingredienser

 

45 g smør

2-3 bananer

1 æg

  • 100 g sukker
    1 tsk vaniljesukker
    180 g hvedemel
    1 tsk bagepulver
  • et nip salt
  •  

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader.
Smelt smørret i mikroovnen..
Mos bananerne med en gaffel.
Bland bananerne og det smeltede  smør sammen.
Pisk æg og sukker og vaniljesukker sammen.
Sigt mel, bagepulver og salt i æggeblandingen og rør godt.
Bland bananblandingen i dejen og rør godt.
Hæld dejen i en smurt brødform eller i en brødform beklædt med bagepapir.
Bag bananbrødet i cirka 60 minutter.

 


Se hvordan du laver bananbrød her:
Tip
: bananbrødet kan serveres som den er, men du kan også komme lidt smør på.

Kagen Er fryseegnet.
:

..

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *