Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

bar med chokolade og havregryn


Lækre bare perfekt til eftermiddagsnacks eller i madpakken.

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 minutter
Serveringer: 10 stk

Ingredienser

120 g smør, smeltet
150 g finvalsede havregryn
160 g sukker
2 æg
25 g hvedemel
50 g grofthakkede mørk chokolade

Fremgangsmåde

Bland smeltet smør og havregryn i en skål.
Pisk æg og sukker luftigt i en anden skål.
Sigt melet i æggemassen og vend det sammen.
Kom havregrynsmassen og hakket chokolade i æggemassen.
Beklæd en form med bagepapir.
Fordel dejen i formen.
Bag dejen ved 180 grader i cirka 20 minutter i en almindelig ovn.
Lad kagen afkøle i formen.
Kom kagen i køleskabet i minimum 1 time.
Skær kagen ud i barer.



Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *