Categories
HOVEDRETTER

biksemad – fantastisk restemad


Biksemad er simpelthen det mest skønneste restemad og især på denne juletid.
Har du en rest and tilbage kan du bruge den til biksemad. En rest culottesteg er også lækkert.
Hvis du har kartofler fra dagen før i køleskabet så brug  dem.

Vi havde en skive knoldselleri som skulle bruges. det kan anbefales.

Forberedelsestid: 20 min
Madlavningstid: 30 min
Serveringer: 3-4 personer

Ingredienser

800 g kartofler eller 600 g kartofler og 300 g knoldselleri
500 g kødrester
3 løg
Olie
salt

Tilbehør:
Syltede rødbeder
Spejlæg 1-2 pr. person
hakket Persille eller purløg

Fremgangsmåde

Hvis du ikke bruger tilberedte kartofler, men rå så skal de først koges.
Skær kødet, kartofler, selleri og løg i tern.
Svits løgene i olie i et par minutter.
Tilsæt kartofler, selleri og kødet og drys  med salt og evt. peber.
Rør i biksemaden undervejs indtil kartoflerne tager farve og bliver cremet i konsistensen. Hvis du ikke kan se så tager det cirka 10 minutter.

Server biksemaden sammen med spejlæg og syltede rødbeder.



Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *