Bloggen fyldte 4 år i går

No votes yet.
Please wait...


I går fyldte bloggen 4 år. 4 år!!! Det er lidt underligt, at tænke over, at vi har blogget i 4 år, og har oplevet ting som vi ikke havde håbet på. For at nævne et par eksempler: Den video Der blev lavet om madsynet i samarbejde med TV 2 Echo Se den her
Og den gang vi lavede hjemmelavet burgere til Jes Dorph Petersen life.

Vores Blogge- eventyr startede med et hobbyprojekt, hvor vi oprettede en gratis hjemmeside med navnet molas.dk
Efter kort tid Droppede vi molas.dk, da vi mente at navnet men også idegrundlaget ikke var gennemtænkt.

Det første indlæg skrev vi den 26. Maj 2016. Et indlæg med masser af stavefejl og trykfejl.
4 år efter kan vi være stolte af os selv. Det var ikke planen, at vi skulle blive ved med at blogge i flere år, og vi havde slet ikke forestillet os at interessen for og glæden ved at blogge ville give os så meget glæde.

Madsynet startede som et hobbyprojekt, og har udviklet sig til en blog, der i skrivende stund indeholder 450 indlæg, 2400 følgere på de sociale medier og Bloggen er blevet besøgt 98749 gange.

Det der motivere os til at fortsætte med at blogge, er jer som trofast læser med hver dag og bruger vores opskrifter. Også når vi modtager jeres kommentare, gode råd, fif, ideer og feedback på opskrifterne.

Til sidst vil vi sige tak til jer læsere. Vi synes, at det er sjovt at blogge, men det er endnu sjovere når man ved, at der sidder nogen og læser det man har skrevet og det er jeres fortjeneste at bloggen fyldte 4 år.

Vi håber, at du har fortsat lyst til at læse med 4 år yderligere.

Facebook
Facebook
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *