revet blomkål, krydderurter, pinjekerner, og feta. Lyder det ikke skønt.
Denne blomkålscouscous kan serveres til stegt fisk og kylling. Du kan også nøjes med at spise den som en måltidssalat.
Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
5 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
1 blomkål
1 rødløg
1 håndfuld krydderurter
50 g pinjekerner
50 g rosiner
100 g fetaost
2 spsk olivenolie
salt og peber
Fremgangsmåde
Del blomkålen i buketter.
Hak løget.
Skyl krydderurterne.
Riv blomkålen på et rivehjern.
Hak løg og krydderurter fint.
Rist pinjekerner på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne.
Vend blomkålscouscous med rosiner, fetaost, pinjekerner og olivenolie.
Smag salaten med salt og peber.
relaterede artikler:

