Blomkålsfrikadeller smager dejligt og nemme at tilberede.
Servere frikadellerne som tilbehør eller lav dem som hovedingrediens.
Vi laver altid en stor portion, da frikadellerne er super lækre til frokosten dagen efter.
Prøv også disse squashfrikadeller
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 10 stk
Ingredienser
1 blomkål
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk chilipulver
1 æg
1 dl rasp
1 dl hvedemel
En lille håndfuld frisk persille
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær blomkålen i mindre stykker.
Kog blomkålen i letsaltet vand indtil blomkålen er mør.
Blend de kogte blomkål, løg, hvidløg, persille og chilipulver til en ensartet masse.
Kom mel, æg, rasp, salt og peber i massen. Rør det hele godt sammen.
Lad farsen hvile i 15 minutter på køl.
Form til frikadeller, steg dem på en pande eller i ovnen.
Servere frikadellerne med ovnbagte kartofler og en salat til.
relaterede artikler:

