Categories
HOVEDRETTER Ovnretter TILBEHØR

blomkålsfrikadeller – sunde vegetardeller med en sprød skorpe


Blomkålsfrikadeller smager dejligt og nemme at tilberede.
Servere frikadellerne som tilbehør eller  lav dem som hovedingrediens.

Prøv også disse squashfrikadeller

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 10 stk

Ingredienser

1 blomkål
1 løg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 æg
1 dl rasp
1 dl hvedemel
salt og peber

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i mindre stykker.
Kog blomkålen i letsaltet vand indtil blomkålen er mør.
Blend de kogte blomkål, løg, hvidløg og  frisk chili til en ensartet masse.
Kom mel, æg, rasp, salt og peber i massen. Rør det hele godt sammen.
Lad farsen hvile i 15 minutter på køl.
Form til frikadeller, steg dem på en pande eller i ovnen.

Servere frikadeller med ovnbagte kartofler og en salat til.



 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *