Blomkålsfrikadeller smager dejligt og nemme at tilberede.
Servere frikadellerne som tilbehør eller lav dem som hovedingrediens.
Prøv også disse squashfrikadeller
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 10 stk
Ingredienser
1 blomkål
1 løg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 æg
1 dl rasp
1 dl hvedemel
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær blomkålen i mindre stykker.
Kog blomkålen i letsaltet vand indtil blomkålen er mør.
Blend de kogte blomkål, løg, hvidløg og frisk chili til en ensartet masse.
Kom mel, æg, rasp, salt og peber i massen. Rør det hele godt sammen.
Lad farsen hvile i 15 minutter på køl.
Form til frikadeller, steg dem på en pande eller i ovnen.
Servere frikadeller med ovnbagte kartofler og en salat til.
relaterede artikler:

