blomkålsfrikadeller – sunde vegetardeller med en sprød skorpe

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Blomkålsfrikadeller smager dejligt og nemme at tilberede.
Servere frikadellerne som tilbehør eller  lav dem som hovedingrediens.

Prøv også disse squashfrikadeller

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min
Serveringer: 10 stk

Ingredienser

1 blomkål
1 løg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 æg
1 dl rasp
1 dl hvedemel
salt og peber

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i mindre stykker.
Kog blomkålen i letsaltet vand indtil blomkålen er mør.
Blend de kogte blomkål, løg, hvidløg og  frisk chili til en ensartet masse.
Kom mel, æg, rasp, salt og peber i massen. Rør det hele godt sammen.
Lad farsen hvile i 15 minutter på køl.
Form til frikadeller, steg dem på en pande eller i ovnen.

Servere frikadeller med ovnbagte kartofler og en salat til.



 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *