Categories
HOVEDRETTER Ovnretter

blomkålspizza glutenfri

 

Har du prøvet at lave blomkålspizza? Det kan være en lækker måde at få grøntsager på og samtidig undgå hvidt hvedemel.

Hvis du i stedet foretrækker pizzabund med hvedemel, så prøv denne opskrift på nem pizzadej

 

Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på af lækre sager.

 

 

 

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
2 personer

Ingredienser:

0,5 stk blomkål (cirka 500 g)

2 æg

100 g revet ost f.x parmesan eller mozzarella

2 spsk husk eller loppefrøskaller

0,5 tsk salt

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader  varmluft eller 225 grader i en almindelig ovn.

Hak blomkålen i en minihakker til det er helt finthakket.

Bland de resterende ingredienser sammen i en skål.

Tryk dejen flad på et stykke bagepapir på en bageplade.

Forbag blomkålspizzaen i ovnen i cirka 15 minutter.

Tilsæt det fyld du bedst kan lide f.x tomatpuré og ost.

Kom f.x cherrytomater, løg, oliven, og peberfrugt på pizzaen.

Bag i yderligere 10 minutter.

OBS: Bunden bliver ikke sprød, men svampet i konsistensen.

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *