Har du prøvet at lave blomkålspizza? Det kan være en lækker måde at få grøntsager på og samtidig undgå hvidt hvedemel.
Hvis du i stedet foretrækker pizzabund med hvedemel, så prøv denne opskrift på nem pizzadej
Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på af lækre sager.
Forberedelses tid: 15 min
Madlavningstid: 25 min
Serveringer:
2 personer
Ingredienser:
0,5 stk blomkål (cirka 500 g)
2 æg
100 g revet ost f.x cheddarost og mozzarella
2 spsk husk eller loppefrøskaller
0,5 tsk salt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft eller 225 grader i en almindelig ovn.
Hak blomkålen i en minihakker til det er helt finthakket.
Bland de resterende ingredienser sammen i en skål.
Tryk dejen flad på et stykke bagepapir på en bageplade.
Forbag blomkålspizzaen i ovnen i cirka 15 minutter.
Tilsæt det fyld du bedst kan lide f.x tomatpuré og ost.
Kom f.x cherrytomater, løg, oliven, og peberfrugt på pizzaen.
Bag i yderligere 10 minutter.
OBS: Bunden bliver ikke sprød, men svampet i konsistensen.
relaterede artikler:

