Virkelig lækker salat der kan bruges som tilbehør til kylling, kalkun eller til en vegetarfrikadelle.
Salaten vil også blive taget godt imod til din sommerbuffet.
Forberedelsestid: 5 min
Madlavningstid: 15 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:
1 dl olivenolie
saften af 1 citron
2 store håndfulde persille
salt og peber
2 dl græsk yoghurt eller cremefraichë
en stor håndfuld mandler
4 avocadoer
1 blomkålshoved
Fremgangsmåde
Blend olie, citronsaft og persille sammen med lidt salt og peber i en minihakker.
Vend blandingen i cremefraiche eller yoghurt.
Rist mandlerne i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir ved 180 grader i 7 minutter.
Drys med salt og lad dem afkøle.
Hak evt. mandlerne fint.
Skær avocadokødet i tern og bland det i dressingen.
Pluk blomkålen i små buketter.
Kom blomkålsbuketterne i salaten.
Drys med de ristede hele eller hakkede mandler.
relaterede artikler:

