boller bagt uden gær

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Hjemmebagte boller smager bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj.
Disse boller er lette at bage og de er bagt uden gær.
Prøv dem en eftermiddag til kaffen eller teen.

Forberedelses tid:
25 min
Madlavnings tid:
15 minutter Serveringer:
8 personer

Ingredienser:
300 g hvedemel
1 spsk bagepulver
100 g smør eller margarine
50 g sukker
2 æg
1 dl mælk

Fremgangsmåde
Bland hvedemel og bagepulver i en rørskål.
Smuldre smør eller margarine i melblandingen.
Tilsæt sukkeret.
Hæld mælk og æg i dejen ogælt dejen godt.
Form til 8 boller og pensl dem med mælk.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller en smurt bageplade.
Bag dem i 10-15 minutter på 200 grader varmluft.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.


Facebook
Facebook

23 tanker om “boller bagt uden gær”

  1. Varmluft 200grader i 10-15min bliver de ret meget bagt efter min smag. Alm ovn samme tid og grader, så bliver de fine (efter min mening). Ellers dejlig nem opskrift på gode hurtige boller😊

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Nana. tak for kommentaren. jeg tror at det kommer an på ovnen men jeg skal helt sikkert prøve at bage bollerne på alm ovn.
      Tak fordi at du har lyst til at prøve vores opskrifter og følge os.

      Mvh Mohammed fra madsynet.dk

      Rating: 3.5/5. From 2 votes.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  2. Dette er en syg opskrift!! Den kan bages bgstiv klokken 4 om natten, og stadig være velsmagende!!

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Godt du kan lide opskriften og tak for din kommentar. Dejligt med feedback.

      Rating: 5.0/5. From 1 vote.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  3. Er det meningen at bolle dejen er klistret?

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej caroline. tak for spørgsmålet. ja men ikke for klistret. dejen skal være klistret men samtidig smidig. brug evt. mere mel hvis du ikke er tilfreds med dejen.
      Når du ælter kan du med fordel gøre dine hænder våde. så får du en bedre fornemmelse af dejen.

      skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

      Rating: 5.0/5. From 1 vote.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  4. Jeg har skiftet noget af melet ud med havregryn. Det smager også godt. Og så er de liiidt sundere.

    Rating: 2.0/5. From 2 votes.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. rigtig god ide. det må vi prøve. tak for rådet.

      Mvh madsynet.dk

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  5. Hvis man ikke har mælk, kan man mon så bruge havre drik/mælk? 😃

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Havremælk kan man sagtens bruge. Jeg har dog ingen erfaringer med havredrik.

      Mvh mohammed fra madsynet

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  6. Hej kan man godt smelte smøren i?

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  7. Hej kan man godt smelte smøren i??

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. ja det kan du sagtens. hilsen Madsynet.dk

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  8. Ganske udmærket opskrift for os der ikke kan tåle alkohol.
    Hurtig og enkelt.

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Kurt. Mange tak. vi er glade for at du kan lide opskriften.

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  9. Mmmm perfekte boller til regnvejrsdage 😁, når man ikke har gær i huset
    Jeg brugte 75 gram havregryn og 250 gram mel, om de blev tungere af det, ved jeg ikke, jeg har ikke prøvet uden 😉

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Anneli fantastisk. det glæder os at du kan lide opskriften.

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    2. Hej Annelie glæder også du kan lide opskriften.

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  10. Hej.

    Er det ikke scones?

    kh

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  11. Lugter af æg og smager af bagepulver. Meget tørre. Opskrift fulgt til punkt og prikke.

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Mohammed Alsaadi

      Hej Thomas tak for din Ærlige mening. Vi har dog gode erfaringer med opskriften Hvor andre har også brugt den. Vi sætter pris på din kommentar og vi håber på at du har lyst til at lave nogen af de andre opskrifter hilsen Lasse og Mohammed fra madsynet

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  12. Har lige prøve dem for første gang. Super nemme at lave. Jeg kom lidt mindre sukker i og puttede i stedet for lidt chokolade knapper i. Mums. Skal laves igen, næste gang vil jeg prøve med appelsinskal og en smule appelsin saft.

    No votes yet.
    Please wait...
    Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
    1. Hej Pia
      hvor er det fantastisk, at du kan lide bollerne. Vi må straks en tur i køkkenet for at prøve at komme chokoladeknapper i bollerne. Det lyder simpelthen så godt.
      Du må meget gerne skrive herinde når du har forsøgt med appelsin.
      Vi ønsker dig en fortsat god søndag.

      Mvh madsynet.dk

      No votes yet.
      Please wait...
      Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *