Boller i karry i ovn- en virkelig simpel opskrift

No votes yet.
Please wait...

Boller i karry i ovn- en virkelig simpel opskrift

Vi elsker boller i karry og retten smager endnu bedre at blive lavet i ovnen. Boller i karry er en super lækker ret, der er meget nem at lave, at du kan invitere børnene i køkkenet og lave retten. Retten er en vinder i alle børnefamilier.
Forb. tid20 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid52 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket kød
  • 1 tsk salt
  • 1 stor fintrevet løg
  • 1 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 4 dl bouillon
  • 1 spsk maizena
  • 4 tsk karry
  • 1 tsk sukker
  • 5 dl madlavningsfløde eller mælk
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Fars: Rør det hakkede kød med salt.
  • Tilsæt løg, æg hvedemel og mælk og rør det godt sammen til en fars. Farsen må ikke være for våd.
  • Krydre farsen med friskkværnet peber og stil farsen på køl i cirka 30 minutter.
  • Karrysovs: Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Kog bouillonen op .
  • Rør maizena ud i en smule vand og pisk den i.
  • Tilsæt karry, madlavningsfløde, salt og friskkværnet peber.
  • Smag karrysovsen til med karry, salt og peber.
  • Hæld karrysovsen i et ovnfast fad.
  • Tag farsen ud af køleskabet, og form 12 kødboller og læg dem oven på karrysovsen.
  • Kom fadet i ovnen og efter 30 minutter er der aftensmad.

Noter

Du kan evt tilføje lidt chilipulver eller frisk ingefær i karrysovsen. Faktisk kan du eksperimentere og finde din favoritsovs.
tjek også:
gryderet med sødekartofler, karry og kokosmælk
en lækker asiatisk gryderet - klar på 20 minutter
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften