boller med fennikel

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Denne opskrift kan bruges både til boller og brød – vi lavede 10 boller og et stort brød.
Fennikel sammen med salt/oregano på toppen giver en meget lækker smag.
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 1 time og 15 min
Serveringer: 10 boller og et brød
Ingredienser:
4 dl vand
50 g gær
200 g revet fennikel
2 gulerødder
1 spsk salt
½ dl sirup
1 dl olie
1 dl yoghurt naturel
800 g hvedemel
100 g grahamsmel
1 æg til pensling
Fremgangsmåde
Opløs gæren i vandet.
Kom de revne grønsager i gærblandingen.
Tilsæt de resterende ingredienser undtagen mel og rør godt igennem.
Tilsæt melet og ælt meget grundigt.
Kom et rent viskestykke over dejen og lad den hæve i 30 minutter.
Del dejen i 2 dele.
Vi lavede 10 boller af den  ene del og et brød af den anden halvdel.
Pensl med æg og lad bollerne og brødet efterhæve i 30 minutter.
Drys bollerne samt brødet med salt og oregano.
Bag i 15 minutter ved 200 grader

 





Prøv også disse gulerodsboller

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *