Categories
Gryderetter HOVEDRETTER Opskrifter med kalv, svine og oksekød

Brændende kærlighed med masser af grøntsager

Brændende kærlighed med masser af grønsager

Brændende kærlighed med masser af grøntsager

Denne opskrift på brændende kærlighed er propfyldt med grøntsager. Det gør den sund og lækker
Forb. tid20 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid35 min
Køkken: danmark
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 350 g kartofler
  • 170 g gulerødder
  • 150 g broccoli
  • 1 løg
  • 1 spsk smør
  • 1 dl mælk
  • salt og peber
  • 1 pakke bacon
  • purløg til pynt

Sådan gør du

  • Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker.
  • Kog kartofler og gulerødder møre i usaltet vand.
  • Skyl broccolien og skær den i mindre stykker.
  • Kom den op i gryden, når der er 5 minutter af kogetiden.
  • Hak løget fint.
  • Skær bacon i mindre stykker.
  • Steg løg og bacon på en pande indtil løget er blødt og baconen er sprødt. Det tager cirka 4 minutter.
  • Hæld vandet fra grøntsagerne og tilsæt smør og mælk i gryden.
  • Blend til mos med en staveblender eller mos dem i hånden med en kartoffelmoser.
  • Smag mosen til med salt og peber.
  • Top mosen med bacon, løg og finthakket purløg.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *