Categories
Diverse TILBEHØR

Broccoligratin

broccoligratin – helt klassisk


Gratin stammer oprindelig fra Frankrig og tilberedes i et fad og så i ovnen. Vi har valdt at bruge  broccoli til denne gratin men også kartofler og blomkål er  lækkert.t

Forberedelses tid: 5 min Madlavnings tid: 1 time Serveringer: 4 personer Ingredienser:

750 g broccoli

4 dl mælk

2 dl hvedemel

2 dl grønsagsbouillon

50 g smør

6 æg

rasp

 Fremgangsmåde

Pisk mælk og hvedemel i en gryde og tilsæt bouillon.

Varm retten op og tilsæt smørret.
Lad retten småsimre i 3 minutter.

Tag gryden af varmen og rør æggene i et ad gangen.

Bland broccolibuketter i og smag godt til med salt og peber.


hæld gratinen i et raspdrysset fad og bag gratinen i en time ved 175 grader



Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *